Tembang Shubuh


Wayahe turu pepathi

Manuke wis padha muni

Rame kapiyarsih

Ngegongke asmane Gusti

Ciii cit cit cuit 2X

Dhet dhet dheeet tilung 2X

Esuk-esuk uthuk uthuk

Gununge katon ngrenggunuk

Genduk aja ngantuk

Kae adane wis nyeluk

Allahu Akbar …4X

Sisih wetan bang nerawang

Aja padha ongkang-ongkang

Kakang menyang blumbang

Si nuli wudhu sembahyang

Allahu Akbar …4X

(Tembang Panem Bromo saat SD kelas 5, trima kasih untuk Bu Aster)

  1. Pertamax🙂

  2. Keduaaaxx!!!😀

    • masdhenk
    • Maret 3rd, 2007

    dadi eling jaman semono…
    jaman isih tumetes embun
    ing wayah subuh…

    wayah kang abot banget kanggo wong sing munapek

    nice poem for tembang subuhnya

  3. wah, Mbak Nuli dibawa-bawa? Secara ‘rung ngerti’ boso jowo sing rodo angel😀

    • eid
    • Maret 4th, 2007

    Lg Nostalgia Nih ????🙂

    • Dee
    • Maret 16th, 2007

    Saiki manuk-manuke podho dibedhili, dicekeli, omahe digundhuli…
    Mung kari manuk-manuk sing ora biso nyuworo…

  4. Mantap tembangnya bak

    • ERDE
    • Februari 6th, 2014

    Mbak Nur,, mbiyen pas SD or SMP aku jg pernah diajarin lagu iku,, cuman bener2 lali nada ne piye… cuman iling pas lirik
    “Gununge katon ngrenggunuk, Genduk aja ngantuk, Kae adane wis nyeluk”

    udah googling tp gak nemu2,,, so Klo bisa di share sekalian cara nyanyi ne yo mbak kirim ke email yaa,, buat nembangin calon dede bayi ntar😀

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s